Oued Taga - وادي الطاقة
الى زائر و عضو المنتدى لا تغادر المنتدى قبل ان تترك لنا اثرا من ثقافتك... شارك بتعليق بعبارة بجملة بكلمة واترك أثرك - ساهـم برائيك من أجـل رقي المنتدى

اختر اي قسم او موضوع واترك بصمتك به
وشكرا





انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

Oued Taga - وادي الطاقة
الى زائر و عضو المنتدى لا تغادر المنتدى قبل ان تترك لنا اثرا من ثقافتك... شارك بتعليق بعبارة بجملة بكلمة واترك أثرك - ساهـم برائيك من أجـل رقي المنتدى

اختر اي قسم او موضوع واترك بصمتك به
وشكرا



Oued Taga - وادي الطاقة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

مكتبة الصور


 القرعة بالبشمال روووووووعة  Empty
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 584 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 584 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 624 بتاريخ الخميس نوفمبر 07, 2024 4:07 pm
التسجيل السريع



القرعة بالبشمال روووووووعة

اذهب الى الأسفل

 القرعة بالبشمال روووووووعة  Empty القرعة بالبشمال روووووووعة

مُساهمة من طرف RimA الخميس نوفمبر 08, 2012 11:47 am

السلام عليكم و رحمة الله وبركاته

اليوم جبتلك و اكلة جديدة رووووووعة

بسم الله

لمقادير : كوسه مقطعه حلقات - لحمه مفروم - بصله - ملح - فلفل اسود - مكعب ماجى - بهارات مشكله حاره - معجون طماطم



اول حاجه نعصج اللحمه المفرومه نحط فى الحله شويه زيت ومعلقه سمنه صغيره




ونضيف البصل لحد ما تدبل




ونضيف بعد كده اللحمه المفرومه وعليها الملح والفلفل والبهارات المشكله ومكعب ماجى




ونقلب وبعدين نجيب ملعقه معجون طماطم وندوبه فى شويه ماء ساخن ونضيفهم للحمه المفرومه





ونسيبها تستوى
نيجى بقى للكوسه : نجيب طاسه غويطه ونحط فيها شويه زيت زيتون ونسخنها على النار وبعدين نحط الكوسه ورشه فلفل اسمر ورشه ملح ونشوحها على النار لمده خمس دقايق







ودلوقتى نعمل الباشميل :

3 م ك دقيق - زيت - لبن حوالى 3/4 كيلو

نحط الزيت والدقيق فى الحله على النار ونقلب








ونضيف اللبن مع التقليب المستمر عشان الدقيق مايكلكعش لحد ما قوامها يكون تقيل شويه بس مش عاوزاها تقيله قوى تكون سايله شويه ونضيف عليه ملح وفلفل اسمر



ندهن الصينيه طبقه بشاميل



طبقه كوسه




ونحط اللحمه المفرومه وعليها بشاميل بس مش كتير زى ماهو واضح فى الصوره






وبعدين نحط الطبقه التانيه من الكوسه وفوقها باقى الباشميل



وندخلها الفرن نولع عليها من تحت الاول لحد ما تستوى الكوسه وبعدين نولع الشوايه عشان الوش يحمر ودى شكلها بعد ما خرجت من الفرن





والهناء والشفاء راني نسنا في الردود باااااااااي


RimA
عضو دهبي
عضو دهبي

عدد المساهمات : 6066
نقاط : 42046
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 18/10/2011

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى