Oued Taga - وادي الطاقة
الى زائر و عضو المنتدى لا تغادر المنتدى قبل ان تترك لنا اثرا من ثقافتك... شارك بتعليق بعبارة بجملة بكلمة واترك أثرك - ساهـم برائيك من أجـل رقي المنتدى

اختر اي قسم او موضوع واترك بصمتك به
وشكرا





انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

Oued Taga - وادي الطاقة
الى زائر و عضو المنتدى لا تغادر المنتدى قبل ان تترك لنا اثرا من ثقافتك... شارك بتعليق بعبارة بجملة بكلمة واترك أثرك - ساهـم برائيك من أجـل رقي المنتدى

اختر اي قسم او موضوع واترك بصمتك به
وشكرا



Oued Taga - وادي الطاقة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

مكتبة الصور


 طريقة اكثر من رائعة لطهي البروكلي  Empty
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 489 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 489 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 624 بتاريخ الخميس نوفمبر 07, 2024 4:07 pm
التسجيل السريع



طريقة اكثر من رائعة لطهي البروكلي

اذهب الى الأسفل

 طريقة اكثر من رائعة لطهي البروكلي  Empty طريقة اكثر من رائعة لطهي البروكلي

مُساهمة من طرف RimA الجمعة نوفمبر 09, 2012 1:35 pm

السلام عليكم
بحثت عن طريقة جديدة لطهي البروكلو ووجدت هذهوجربتها ووجدتها رائعة فاحببت ان افيد الاخوات بها ارجوا ان تنال اعجابكم وجربوها ولن تندمو




المقادير دية لنص قرنبيطة صغيرة
3بيضات
حزمة بقدونس مقطعة صغير جدا
التوابل نص معلقة من كل
شطة فلفل اسود
كسبرة
كمون
ملح
فصين توم مهروسين


طبعا هنسلق القرنبيطة فى ماء مغلى فية كمون وملح ونقطعة وردات كبيرة علشان ميتهريش منك
بعد ما نسلقة نقطعة وردات صغيرة ونجيب طبق غويط نحط فية البيض والتوابل والبقدونس ونقلبة كويس
ونحط القرنبيط فية


ودة شكلة بعد ما حطينا فية القرنبيط

نحضر البقسماط والطريقة دى لجميع انواع البقسماط انا بعمل كمية واشيلها فى التلاجة
عبارة عن كوب بقسماط
معلقتين دقيق
معلقة نشا
ربع معلقة بيكنج بودر
ربع معلقة من نفس التوابل الى حطيناها فى خليط البيض
مع ربع معلقة كركم علشان يدينا لون جميل لما نقلية


بعد كدة نحط القرنبيط فى البقسماط ونغطية كويس بالبقسماط
ولحد الخطوة دى ممكن نحطة فى طبق فل ونغطية ببلاستك اوكيس ونحطة فى الفريزر ونطلعة على القلى على طول
ودة شكلة لما حطيناة فى البقسماط



نقلية فى الزيت بس الطاسة متكونش مليانة زيت يعنى متغطيش القرنبيط زى الشكل دة

ونطلعة على مناديل المطبخ بعد ما يحمر



وبعد كدة نحطة فى طبق التقديم ونرش علية البقدونس

طبعا ياجماعة البقونس والتوابل جوة القرنبيط طعمها روووووووووعة وخلطة البقسماط تحفة
شهية طيبة


RimA
عضو دهبي
عضو دهبي

عدد المساهمات : 6066
نقاط : 42046
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 18/10/2011

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى