Oued Taga - وادي الطاقة
الى زائر و عضو المنتدى لا تغادر المنتدى قبل ان تترك لنا اثرا من ثقافتك... شارك بتعليق بعبارة بجملة بكلمة واترك أثرك - ساهـم برائيك من أجـل رقي المنتدى

اختر اي قسم او موضوع واترك بصمتك به
وشكرا





انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

Oued Taga - وادي الطاقة
الى زائر و عضو المنتدى لا تغادر المنتدى قبل ان تترك لنا اثرا من ثقافتك... شارك بتعليق بعبارة بجملة بكلمة واترك أثرك - ساهـم برائيك من أجـل رقي المنتدى

اختر اي قسم او موضوع واترك بصمتك به
وشكرا



Oued Taga - وادي الطاقة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

مكتبة الصور


 فطارى النهارده اتفضلوا بالهنا والشفا  Empty
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 170 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 170 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 624 بتاريخ الخميس نوفمبر 07, 2024 4:07 pm
التسجيل السريع



فطارى النهارده اتفضلوا بالهنا والشفا

اذهب الى الأسفل

 فطارى النهارده اتفضلوا بالهنا والشفا  Empty فطارى النهارده اتفضلوا بالهنا والشفا

مُساهمة من طرف RimA الجمعة نوفمبر 09, 2012 12:16 pm

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


انا النهارده عزماكم على الفطار يارب الاكل يعجبكم


كبده مقليه ومكرونه وخضار سوتيه





اولا الكبده المقليه



المكونات



كيلو كبده مقطعه شرائح

ثوم ملح فلفل نص ليمونه شوية قرفه صغيين جدا



دقيق 2 بيضه 2 معلقة لبن بقسماط ناعم فيجتار



الطريقه

اتبل الكبده با(الثوم والملح والفلفل واليمون والقرفه


وبعدين احطها فى علبة فى الثلاجه لمدة 5 ساعات


وبعدين اطلعها من الثلاجه واجهز طبق فيق

دقيق وشوية ملح
الطبق الثانى فيه البيض واللبن
الطبق الثالث فيه الفيجتار
واكون مملحه الاطباق ولو بحب الاكل الحار اجيب الفيجتار حار او اضيف شطه للدقيق


احط اللكبده فى كل طبق على حده
الاول الدقيق
ثم طبق البيض
ثم طبق الفيجتار
ولما اخلص الكميه ادخلها الثلاجه تانى حوالى ربع ساعه

واكون مجهزه زيت للقى اقلى الكبده فيه
ومش بتاخد وقت فى القلى عشان مش تنشف والنار متكونشى عاليه اوى

واقلبها على الناحيتين لكمال النضج










ثانيا الخضار السوتيه

بطاطس مقطعه مكعبات بسله جزر


احط معلقتين زيت واشوح البطاطس المقطعه ثو احط البسبه والجزر واقلبهم جيدا

وبعدين احط ملح وفلفل واقلبهم جامد واحط معلقتين مايه واسيبه على نا هاديه وكل شويه احط معلقة مايه واقلب بالراحه لغاية الخضار مايستوى






ثالثا المكرونه دى مكرونه عاديه بالصلصه


انا بسلق المكرونه

وبعدين اسبك الطماطم ووقت الللاكل اشيف الصله مع المكرونه



RimA
عضو دهبي
عضو دهبي

عدد المساهمات : 6066
نقاط : 42046
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 18/10/2011

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى