Oued Taga - وادي الطاقة
الى زائر و عضو المنتدى لا تغادر المنتدى قبل ان تترك لنا اثرا من ثقافتك... شارك بتعليق بعبارة بجملة بكلمة واترك أثرك - ساهـم برائيك من أجـل رقي المنتدى

اختر اي قسم او موضوع واترك بصمتك به
وشكرا





انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

Oued Taga - وادي الطاقة
الى زائر و عضو المنتدى لا تغادر المنتدى قبل ان تترك لنا اثرا من ثقافتك... شارك بتعليق بعبارة بجملة بكلمة واترك أثرك - ساهـم برائيك من أجـل رقي المنتدى

اختر اي قسم او موضوع واترك بصمتك به
وشكرا



Oued Taga - وادي الطاقة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

مكتبة الصور


 فطيرة الدجاج اللذيذه  Empty
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 269 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 269 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 624 بتاريخ الخميس نوفمبر 07, 2024 4:07 pm
التسجيل السريع



فطيرة الدجاج اللذيذه

اذهب الى الأسفل

 فطيرة الدجاج اللذيذه  Empty فطيرة الدجاج اللذيذه

مُساهمة من طرف RimA الخميس نوفمبر 08, 2012 12:38 am


بسم الله الرحمن الرحيم
--------------------
الفطيرة دى يا بنات انا عاملاها بعجينة الفطاير والبيتزا المعتمده ليه دايما ماشاء الله مابتخيبش ظنى ابدا الحمد لله
المقادير
----------
صدور فراخ مقطعه -بصل مفروم مع فصين توم -فلفل اخضر -جزر مبشور -جبنه مثلثات او كيرى او اى جبنه -جبنه مونزاريلا -مكعب ماجى -مايونيز -البهارات اللى تحبيها -مسترده - خل -ملح

بتبل الصدور على ما اقطع الخضار بتبلها بالملح والفلفل وبهارات فراخ او اى بهارات تفضليها ومسطرده وخل

نشوح البصل بالتومه فى شوية زيت او سمن وانزل بالجزر والفلفل الاخضرلحد ما يدبلو احط الصدور واقلب وبعدين احط الجبنه المثلثات
واسيب الفراخ تستوى. لما اطفى النار عليها احط معلقتين كبار مايونيز.

خلصنا الحشوة اعمل العجينه بقى
--------------------------

3 كوب دقيق -تلت كوب زبده -بيضه -كوب زبادى -3 معالق حليب بودر -معلقه كبيره خميرة فوريه -ملح -سكر -مايه دافيه



السر اللى توصلتله فى نجاح العجين علشان يبقى هش وطرى وابيض هووووووو؟؟؟؟!!!!!


انى اعجن كتييير افضلى لتى واعجينى فيها حوالى 10 دقايق لربع ساعه معلش هاتتعبى شويه بس دا اللى بيخليها روعه

اعجنى لحد ما العجينه لونها يفتح وتنعمم بتبقى حلوه اوى من كتر العجن واسيبها تخمر نص ساعه وابدا فى التشكيل
اجيب صنيه ادهنا زيت خفيف

افرد طبقه عجين رفيعه زى البيتزا واحطها فى الصنيه واحط عليها الحشوة الجميله بتاعتى

وبعدين احط المونزاريلا علشان تربط الحشوة

وبعدين احط المونزاريلا علشان تربط الحشوة


وبعدين احط المونزاريلا علشان تربط الحشوة


اعملها بقى الطبقه التانيه من العجين افرد كورة عجين بس تكون رفيعه على اد الصنيه واعملها فتحات بالسكينه
علشان تدينى شكل الشبكه لما افردها على الحشو

وادهنها بيض بالبن وادخلها الفرن



ان شاء الله تجربوها و تعجبكم
منقووووووووول

RimA
عضو دهبي
عضو دهبي

عدد المساهمات : 6066
نقاط : 42116
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 18/10/2011

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى